Wallpapers

Wallpaper pentru martie 2013

Pentru luna martie 2013 am ales ca si motto citatul ale uneia dintre cele mai mari creatoare de modă, Coco Chanel: “A woman should be two things: fabulous and classy.” adica “O femeie trebuie sa fie doua lucruri: clasica si fabuloasa.” Pe wallpaper am inserat si un calendar, care iti va fi de folos cand ai nevoie sa stii data exacta. Il poti descarca in urmatoarele dimensiuni si variante:

wallpaper_febr

Cum poti seta wallpaper-ul?
Mai intai click pe link si descarca poza.
Dupa descarcare faci click stanga pe poza, si alegi comanda “Set as desktop background” sau “Seteaza fundalul ecranului”. Daca vrei sa modifici wallpaper-ul, click stanga pe ecran, iar apoi alege comanda “Personalize” sau “Personalizare” sau urmaresti pasii urmatori: Start > Settings > Control Panel > Display. Acolo, dupa ai selectat meniul “Desktop background” sau “Fundal” poti alege din mai multe optiuni aranjarea imaginii: in centru (center), sub forma de mozaic, imaginea fiind redusa ca dimensiune si multiplicata pana la umplerea desktop-ului (tile) sau marita la suprafata desktop-ului (strech).

De unde poti afla rezolutia ecranului?
Intri tot in meniul “Personalizare” si acolo alegi meniul “Display settings” sau “Setari”. In functie de rezolutia afisata, alege wallpaper-ul pe care il doresti sa-l descarci.

Fii clasica si fabuloasa si in luna martie!

Comentarii

Leave a comment

Back To Top