Wallpapers

Wallpaper pentru februarie 2013

Pentru luna februarie 2013 am ales ca si motto celebrul citat ale faimoasei Marilyn Monroe: “Give a girl the right shoes, and she can conquer the world.” adica “Da-i unei fete pantofii potriviti si va cuceri lumea.” Pe wallpaper am inserat si un calendar, care iti va fi de folos cand ai nevoie sa stii data exacta. Il poti descarca in urmatoarele dimensiuni si variante:

wallpaper_febr

Cum poti seta wallpaper-ul?
Mai intai click pe link si descarca poza.
Dupa descarcare faci click stanga pe poza, si alegi comanda “Set as desktop background” sau “Seteaza fundalul ecranului”. Daca vrei sa modifici wallpaper-ul, click stanga pe ecran, iar apoi alege comanda “Personalize” sau “Personalizare” sau urmaresti pasii urmatori: Start > Settings > Control Panel > Display. Acolo, dupa ai selectat meniul “Desktop background” sau “Fundal” poti alege din mai multe optiuni aranjarea imaginii: in centru (center), sub forma de mozaic, imaginea fiind redusa ca dimensiune si multiplicata pana la umplerea desktop-ului (tile) sau marita la suprafata desktop-ului (strech).

De unde poti afla rezolutia ecranului?
Intri tot in meniul “Personalizare” si acolo alegi meniul “Display settings” sau “Setari”. In functie de rezolutia afisata, alege wallpaper-ul pe care il doresti sa-l descarci.

Cucereste lumea in luna februarie!

Comentarii

Leave a comment

Back To Top