sandale online
Sfaturi

Te strang pantofii? Afla ce ai de facut!

Ai comandat o pereche de pantofi online si ai sezizat ca te cam strang? Daca nu vrei sa ii inapoiezi pentru ca era ultima pereche si ti-i doresti de multa vreme sau pur si simplu i-ai cumparat pentru un eveniment care are loc in numai cateva zile, ai la indemana cateva solutii.

Ti le vom spune in ordinea impactului 🙂

1. Cauta un cizmar

Cizmarul va pune pantofii pe un calapod si ii va intinde in mod natural in aproximativ 48 de ore. La finalul cleor doua zile pantofii se vor mari cu o jumatate de numar sau chiar un numar, in functie de cerintele tale catre cizmar.

2. Foloseste crema sau ulei

Daca simti ca pantofii iti sunt doar putin mici sau ca te bat intr-o parte, maseaza inauntrul pantofului putin ulei sa masline sau crema de galbenele, incalta o pereche de sosete si incalta astfel pantofii. Cu cat vei merge mai mult cu ei, cu atat pielea se va lasa mai mult si va deveni mai mult.

3. Baga-i la congelator

Chiar daca sunt ciudat, iti propunem o varianta care functioneaza: umple doua pungi cu apa, baga-le in pantofi si introdu-i astfel la congelator pentru 24 – 48 de ore. Apa congelata va forta pantofii sa se largeasca usor.

Comentarii

Leave a comment

Back To Top