Sfaturi

Cum sa cureti interiorul pantofilor sport

Pantofii sport se murdaresc foarte tare in interior, mai ales daca ii folosesti intens si daca esti o persoana activa. Asadar, interiorul pantofilor tai sport are nevoie de curatari periodice, nu doar pentru a inceparta petele, ci si mirosurile neplacute provocate de transpiratie.

Cu toate ca este tentant sa “arunci” pantofii sport in masina de spalat si sa iti iei de o grija, trebuie sa stii ca acest pas poate distruge incaltarile. Asadar, totul trebuie facut manual.

Iata ce ai de facut:

1. Scoate talpa detasabila a incaltarilor sport (daca exista una) si scufund-o intr-un amestec format din o lingura de detergent lichid pentru vase si o lingura de vanish pentru indepartarea petelor. Dupa 30 de minute scoate talpile detasabile din aceasta solutie, clateste-le cu apa rece din belsug si pune-le la uscat.

2. In interiorul pantofilor sport pulverizeaza o solutie formata din 5 linguri de otet, 2 linguri de apa. Dupa 5 minute imprastie in interiorul incaltarilor cate o jumatate de lingurita de bicarbonat, iar dupa alte 5 minute adauga in fiecare pantof cate o lingura de detergent de vase si 4 linguri de apa. Dupa jumatate de ora clateste interiorul incaltarilor cu apa rece din belsug. Lasa-le apoi la scurs si apoi pune-le la uscat, intr-un loc uscat, ferit de soare.

Incaltarile tale vor arata ca noi.a5a6362d174a7b90b457f9ecd903a6db

Comentarii

Leave a comment

Back To Top