geanta dama
Sfaturi

Cum sa ai grija de geanta ta!

Fiecare femeie are cate o geanta preferata, pe care ar purta-o non-stop, dar daca n-o ingrijesti cum trebuie, risti sa ramai fara ea.

geanta dama

Iata ce poti face pentru ca geanta preferata sa aiba o viata mai lunga.

1. Pielea in timp se poate crapa. Pentru a evita acest lucru, este indicat sa foloseti un ulei special pentru piele. Exista produse specifice pentru diferitele tipuri de piele: lacuita, mata, intoarsa. Aplica-l in foarte mici cantitati pe zonele predispuse la cute si pe manere sau curea pentru ca pielea sa-si mentina elasticitatea.

geanta dama maro

2. Scoate eventualele pete cu atentie si cu solutii speciale. Nu folosi orice detergent pentru ca e posibil sa distrugi pielea sau sa-i schimbi culoarea pe zona curatata. E important sa folosesti pentru curatare un burete si sa nu insisti extrem de mult pe aceeasi zona.

3. Daca te-a prins ploaia si poseta s-a udat considerabil, nu o lasa la uscat direct in soare si nici nu folosi uscatorul de par ori alte surse puternice de caldura. Acestea usuca prea tare pielea iar pericolul este ca ea sa se cuteze si sa crape. Acelasi lucru este valabil si dupa ce iti speli geanta: usuc-o intr-un mod cat mai natural, la temperatura camerei, intr-un loc unde exista ventilatie si unde nu bate foarte multa lumina ce ar putea-o decolora.

4. Pastreaza-ti gentile in dulap, dar nu le inghesui unele intr-altele pentru ca se vor deforma. Ai putea sa dedici un raft doar pentru genti si, daca la cumparare ai primit si un saculet odata cu geanta, foloseste-l la depozitare. O va feri de zgarieturi. Cel mai bine ar fi sa umpli geanta cu hartie sau cu carpe din bumbac pentru a-si mentine forma.

Comentarii

Leave a comment

Back To Top