Recomandari · Sfaturi

Dressingul pentru pantofi facut pe comanda – galerie foto pentru inspiratie

Dressingul sau suportul pentru pantofi este o necesitate pentru femeile care detin multi pantofi, dar si pentru familiile numeroase.

Acesta este foarte practic si eficient pentru organizare. In plus, suportul pentru pantofi este de mare ajutor atunci cand te grabesti, dimineata, si nu estii exact ce pereche de pantofi s-ar potrivi mai bine. Asadar, in loc sa ii cauti prin cutii sau sa ii dai jos de pe sifonier, mai bine ii vezi rapid direct pe un suport.

Cum poti avea un dressing/suport pentru pantofi

Daca iti doresti un astfel de suport pentru pantofii tai, ai doua variante: il poti face pe comanda, dupa preferintele tale, intr-o tamplarie sau il poti comanda dintr-un magazin de mobila.

Desigur, atunci cand ai un suport de pantofi pe comanda, te bucuri de o serie de avantaje: acesta poate avea culoarea si dimensiunile pe care le doresti tu. Piesa de mobilier poate fi complet personalizata si in functie de numarul de pantofi, de genul de pantofi, de dimensiune (sandale, balerini, ghete, bocanci, cizme etc.). In plus, dressingul de pantofi realizat pe comanda poate fi integrat cu usurinta in orice loc din locuinta ta.

Iata cateva modele care te vor ajuta sa te inspiri in cazul in care optezi pentru un dressing de pantofi realizat pe comanda:

dressing suport pantofi (13) dressing suport pantofi (1) dressing suport pantofi (2) dressing suport pantofi (3) dressing suport pantofi (4) dressing suport pantofi (5) dressing suport pantofi (6) dressing suport pantofi (7) dressing suport pantofi (8) dressing suport pantofi (9) dressing suport pantofi (10) dressing suport pantofi (11) dressing suport pantofi (12)

Comentarii

Leave a comment

Back To Top