Matar Esarfe
Recomandari

Accesoriile esentiale pentru toamna asta

Anul acesta fularele si esarfele sunt vedetele toamnei, gentile vin in cele mai frumoase culori, si o multime de accesorii dragute te asteapta. Acum e momentul sa experimentezi, sa incerci combinatii noi, sa indraznesti.

 

Fiecare femeie viseaza ca in fiecare sezon sa fie in tendinte, sa aleaga acele culori, texturi, modele care sa o scoata din zona de anonimat si sa ii ofere incredere.

 

De la culori neutre de pamant, pana la culori indraznete, tendintele din toamna asta ne vorbesc despre distractie si fantezie.  Insa pentru a arata impecabil, nu e suficient sa te limitezi la aceste aspecte, accesoriile jucand un rol important in completarea tinutei.

 

Aici ai patru elemente de baza pe care sa le combini toamna asta si sa fii in tendinte.

 

Peste Umeri

 

Cum am spus, nu trebuie sa iti faci griji pentru stilul tau. Un fular sau o esarfa supradimensionata, e piesa de rezistenta pentru tinuta ta. In zilele racoroase de toamna un asemenea accesoriu, pe langa faptul ca iti va oferi un aer sofisticat, iti va tine de cald.

Matar Esarfe

Pe cap

 

Fie ca vorbim despre banderole din lana sau palarii, aceste doua accesorii sunt un must-have. Culori vibrante sau neutre, indiferent de ce vei alege acestea sunt extrem de practice si arata superb, iar pentru zilele racoroase dar insorite, ai putea opta pentru o pereche de ochelari.

Matar Palarii

La gat

 

Auriul este elemenetul suprem toamna asta. Merge cu rosu, verde, negru, mov si va fi piesa de rezistenta a tinutei. Alege coliere statement, lanturi, bratari si toamna asta, tinuta ta va fi perfecta.

Matar Accesorii

 

Geanta

 

Un accesoriu nelipsit din garderoba fiecarei femei sunt gentile. Toamna asta alege un rucsac. Sunt extrem de populare sezonul asta si foarte practice. Cu o astfel de alegere cu siguranta nu vei da gres.

Matar

 

Comentarii

Leave a comment

Back To Top