Pantofi
Promotii · Recomandari

Ce pantofi sa aleg pentru toamna anului 2018?

Moda se schimba de la un an la an, si de fiecare data, ca si femeie, trebuie sa prezinti un aspect cat mai frumos, chiar impecabil. In ciuda faptului ca este foarte greu sa ai doar tinute scumpe si extravagante, totusi exista cateva trucuri care stau la baza unui aspect frumos, asa cum orice femei isi doreste pentru evenimentele importante.

Din aceasta cauza, este necesar sa le stii sau cel putin doar pe cateva dintre ele, iar in cazul de fata, iti punem la dispozitie cateva informatii despre cei mai la moda pantofi pentru toamna acestui an si care nu vor crea absolut nici o problema indiferent de evenimentul la care vei participa. Astfel, iti recomandam sa citesti mai multe despre cele patru perechi de pantofi si de ce ar trebui sa ii ai si tu in propria ta garderoba.

Cei mai potriviti pantofi pentru toamna anului 2018

Pantofi Office Anne Bej

Prima pereche de pantofi, este una simpla, de culoare bej care poate fi folosita in special la birou sau in momentele foarte importante. Este realizata din materiale de calitate superioara iar tocul sau atinge lungimea de 8.5 cm. Astfel, aceasta pereche de pantofi, avand o culoare deschisa, se poate potrivi cu aproape orice tinuta si de aceea, femeile ar trebui sa o aiba inclusa in propria lor garderoba.

Modelul poate fi vizualizat aici.

Pantofi office anne bej

Pantofi Office Chic Cu Barete Amalia Blk

Acest model, este unul mai extravagant, pentru femeile tinere care is doresc un accesoriu interesant pentru propria lor tinuta. De obicei, designerii recomanda ca acesti pantofi sa fie purtati la evenimentele de seara, acolo unde culoarea lor inchisa se poate potrivi indiferent de situatie. In plus, fie ca alegi o rochie lunga sau o fusta scurta, colorata sau simpla, designul lor, este unul care nu duce lipsa de accesorii iar astfel, este un model perfect pentru orice femeie.

Modelul poate fi vizualizat aici.

Pantofi office chic cu barete amalia blk

Pantofi Stiletto Cu Toc Mic Antonia

In cazul de fata, va prezentam un model office, ideal pentru intalnirile de afaceri sau atunci cand prezenta ta necesita un aspect cat mai oficial. Modelul fiind pe culoarea neagra, cu o nuanta foarte inchisa, poate fi ales aproape in orice situatie de acest gen, deoarece tocul sau avand doar 7 cm, pantofii pot fi purtati, fara sa creeze nici o problema.

Modelul poate fi vizualizat aici.

Pantofi Stiletto Cu toc mic antonia

Pantofi cu Platforma Din Velur Mia

Ultima recomandare, consta intr-o pereche de pantofi putin mai extravaganti care desi au o culoare inchisa, se potrivesc in momentele in care trebuie sa te prezinti putin mai relaxata si sa atragi toate privirile. Platforma lor, nu este foarte groasa ceea ce inseamna ca nu creeaza nici o problema iar in felul acesta, acesti pantofi pot fi purtati in orice moment al zilei.

Modelul poate fi vizualizat aici.

pantofi cu platforma din velur mia

Ce parerei ai despre acesti pantofi si care dintre modelele de mai sus, fac parte deja din garderoba ta?

Comentarii

Leave a comment

Back To Top