Pantofi office
Promotii · Recomandari

Cum sa iti alegi pantofii office cat mai usor

Sa iti alegi accesoriile si tinuta, cu siguranta nu este un lucru usor, insa totusi, nici nu se poate compara cu alegerea pantofilor office, deoarece acestia trebuie sa corespunda unor standarde si unor criterii bazate pe tinutele tale si in acelasi timp, pe tipul personalitatii tale. Din aceasta cauza, trebuie sa inveti cat mai repede cum sa iti alegi pantofii office, bineinteles, daca doresti sa ii alegi mereu pe cei mai potriviti, in asa fel incat orice tinuta ti-ai alege, pantofii sa se potriveasca cat mai bine.

Alegerea corecta a pantofilor office

In primul rand, chiar daca pantofii office nu au un toc foarte inalt de obicei, totusi, unele modele tind catre un toc de peste 5 cm. Astfel, va trebui sa ii alegi pe cei medii, cu o dimensiune aproximativa de 3 cm, in asa fel incat sa nu iti creeze nici un fel de incomoditate, indiferent ca facem referire la cum arata sau la cum te vei simti purtandu-i, deoarece de obicei acestia se folosesc cel putin cateva ore de catre orice femeie.

Varful pantofilor office de cea mai buna calitate, trebuie sa fie unul rotund, deoarece in felul acesta vei avea o comoditate mai mare. De exemplu, pantofii Stiletto, tind sa aiba un varf ascutit, insa daca vrei sa te simti bine si comoda, ar trebui sa alegi niste pantofi cat mai simpli, care sa iti asigure un mers cat mai bun, comod si fara nici un fel de dureri.

Talpa, este importanta, deoarece in combinatie cu un varf foarte inadecvat, vei avea dureri foarte mari. De aceea, incearca sa iti alegi pantofii, cu o talpa cat mai subtire dar care pare sa fie cat mai comoda. In schimb, talpa groasa sau platformele iti vor crea doar probleme si incomoditati, ceea ce inseamna mai multe dureri.

Culoarea, ar fi bine sa fie una deschisa, in functie de majoritatea tinutelor tale. Niciodata nu trebuie sa alegi niste pantofi colorati, daca tinutele tale tind mai mult catre culori inchise sau reci si acelasi lucru este valabil in orice ipostaza. Pantofii colorati sunt recomandati pentru tinute colorate, iar cei albi sau negri, sunt recomandati pentru tinutele intr-o singrua culoare, simple.

Forma, este ultimul aspect important. Recomandarea noastra, este sa iti alegi niste pantofi office cat mai simpli, largi si intr-o singura culoare. Daca ai nevoie urgent, iti recomandam sa alegi pantofii care tind sa aiba cea mai simpla forma, deoarece in cazul in care mergi pentru o pereche mai extravaganta, s-ar putea sa ai niste surprize mai putin placute.

Astfel, indiferent de pantofii office pe care vrei sa ii achizitionezi, magazinul Matar.ro, iti pune la dispozitie, sute de modele cu forme si culori diferite, indiferent de nevoia pe care o ai.

Comentarii

Leave a comment

Back To Top