Inspiratia de luni

Inspiratia de luni #6

In sfarsit putem simti si caldura zilelor de primavara, ne bucuram de soare si de iarba din ce in ce mai verde. Aerul este plin de parfumul proaspat al primaverii si al copaciilor infloriti. Pentru azi iti propunem o tinuta vesela si usoara. A venit timpul sa scoti fustele din dulap! Este timpul perfect pentru o fusta vaporoasa combinata cu balerinii fini si sofisticati. Sa iei neaparat pe tine si un dres, desi pare foarte cald afara, luna aprilie e capricioasa, nu se stie niciodata cand va veni un val de frig. Oricum dimineata si seara e cam friguroasa vremea. Pentru acelasi motiv iti recomandam si un blazer usor, asortat la culoare cu celelate piese vestimentare.
Cu balerini se asorteaza perfect posetele gen cross-body. Sunt tineresti si foarte practici, mai ales daca sunt dotate cu o bareta detasabila, pentru a le putea folosi si ca plic, cand intervine o ocazie speciala. Iti recomandam sa alegi accesorii in culori tari si cu forme mai neobisnuite, cu care sa-ti exprimi personalitatea. Machiajul pentru azi e unul natural dar si fermecator in acelasi timp. O sa-ti evidentieze ochii si buzele. Motto-ul pentru aceasta saptamana suna astfel: “Uneori in drumul spre visul tau te ratacesti, si ajungi pe unul mai bun.”

Bucura-te de primele zile calduroase de primavara!

Inspiratia de luni pe Matar.ro

Click pe imagine pentru a-l mari

In oferta noastra gasesti urmatoarele modele:
Balerini Emily
Poseta Dana
Bluza NAF NAF
Bratara Neon Glow
Dres Roza
Tinuta de luni pe Matar.ro

Click pe imagine pentru a-l mari

* Ne-ar incanta foarte tare daca si voi ne-ati impartasi inspiratia voastra pentru azi printr-un comentariu. Astfel vom avea mai multe surse de inspiratie, si cei fara idei se pot inspira, poate chiar din ideea voastra. 

Sursa foto: Pinterest, Polyvore

Comentarii

Leave a comment

Back To Top