Fashion

Verde smarald pentru 2013!

Asociata emerald-fashion-accessories-color-of-2013luxului si sofisticarii, culoarea smarald (Emerald) a fost desemnata culoarea vedeta in 2013, de catre institutul Pantone. Nuanta intensa este prezenta in ultimele colectii pentru primavara-vara 2013 ale designerilor importanti. Culoarea regala aduce garderobei tale un plus de energie si intensitate in imagine, un motiv plus ca ea sa fie prima alegere a multor femei.

Verdele a fost mereu in voga deoarece este o culoare complementara si se asorteaza minunat cu celelalte culori. In terapia culorilor verdele are un impact pozitiv asupra creierului, tine stresul la departare si in plus ofera armonie si echilibru.
„Cu toate fatetele si stralucirea sa, verdele smarald exercita o fascinatie deosebita asupra oamenilor, din negura timpurilor. Dintr-un punct de vedere simbolic, el evoca reinnoirea, claritatea si reintinerirea, elemente vitale intr-o lume foarte complexa.“ – explica Leatrice Eiseman, directorul executiv al institutului Pantone.

De ce recomandam sa porti culoarea verde smarald?

Pentru ca este o culoare indrazneata si sofisticata in acelasi timp, cu care sigur vei atrage atentia. Aceasta nuanta scoate in evidenta culorile parului de la brunet la blond, la roscat si mai ales saten, iar in acelasi timp avantajeaza toate tipurile de ten. Smaraldul poate fi purtat in tinute cu rochii de saten, dantela, catifea, chiar si cu paiete. Poti juca cu aceasta culoare, deoarece are diferite nuante care se asorteaza perfect cu celelalte culori, ca auriul, albastrul, rosul, movul chiar si argintiul. Purtand verdele smarald iti poti scoate in evidenta feminitatea, stralucirea, eleganta si nu numai.

Nu ezita sa iti imbogatesti garderoba cu noi piese vestimentare, pentru un strop de energie. Poti sa iei rochii chiar si bijuterii, dar cel mai important este sa ai macar o pereche de pantofi de culoarea verde in acest an! Te invitam sa alegi perechea de pantofi potrivita cu nuanta smarald chiar din magazinul nostru!

pantofi_verzi

Iata cateva sugestii cum sa asortezi verdele smarald:

Pantone 2013 Color of the Year
Pantone-Color-Of-The-Year-2013-Emerald-Green
emerald-color1-575x462

Surse imagini: eventlucky.com, pantone.com

Comentarii

Leave a comment

Back To Top