genti matar
Fashion

Poseta reflecta personalitatea

Poseta reflecta personalitatea

Poseta unei femei spune celorlalti, mai ales barbatilor, tot despre personalitatea sa. Exista o gramada de tipuri de genti si posete de toate marimile si materialele. Oamenii, in general, isi pot da seama usor de personalitatea unei femei si dupa ce bautura bea, ce pantofi poarta, dar mai ales dupa poseta pe care aceasta o poarta zi de zi. Astfel, am ales cateva exemple pentru a vi le prezenta si voua:

 

  • Simpla dar eleganta

geanta simpla

O femeie care poarta zi de zi o astfel de geanta poate atrage atentia unui barbat, si nu in mod negativ. O poseta simpla, clasica este purtata de o femeie increzatoare, nu neaparat introvertita, dar cu picioarele pe pamant si rationala. O femeie care si-a ales o astfel de geanta a ales-o pentru faptul ca este practica si incapatoare. De asemenea, si pentru ca arata chiar foarte bine.

  • Artistica si creativa

geanta artistica

Alegerea unei genti colorate, cu nasturei, dungulite sau franjuri este purtata de femeile creative care probabil lucreaza in design, galerii de arta sau, in timpul liber, sunt adeptele aventurilor. Astfel de genti au, de obicei, doar un compartiment si un fermoar. Sunt incapatoare si nu au o forma regulata.

  • In cautare de atentie

geanta excentrica

O geanta care iese din tipare reprezinta intotdeauna femeia care o poarta – fara exceptii. O femeie de afaceri respectabila nu ar alege niciodata acest tip de geanta. Mai degraba sunt purtate de catre studente sau adeptele fashion care vor sa se afirme. Barbatii nu agreeaza intotdeauna aceste genti, considerandu-le exagerate. Este nevoie de o fire mai rebela si independenta pentru a purta o astfel de geanta.

  • Petrecareata

clutch deosebit

Posetele mici de tip clutch sunt purtate de obicei la petreceri sau la evenimente. O femeie care poarta zilnic acest tip de poseta denota faptul ca este o femeie foarte flexibila, cu un program foarte lejer. Cate lucruri pot incapea in acea geanta? Telefonul, un ruj si poate un pachet de servetele! Daca vezi o femeie purtand aceasta geanta in timpul zilei, intr-o zi de saptamana, inseamna ca acea femeie este o fire petrecareata si nu prea are in garderoba genti practice. Cel mai probabil este inca eleva sau studenta!

Important este ca geanta pe care o porti sa iti placa tie si atat. Nu este o regula, poti purta genti simple si de fapt sa fii o femeie foarte nevrotica si petrecareta. Poti purta genti artistice si sa fii o femeie de afaceri foarte cunoscuta. E geanta ta, e treaba ta! Cel mai bun lucru este ca poti sa achizitionezi de la Matar cate una din fiecare. Arunca un ochi, vezi ce iti place!

 

Comentarii

Leave a comment

Back To Top