imprimeu tartan scotian
Fashion · Sfaturi · Tinute

Imprimeul tartan – cum se poarta

Imprimeul tartan, cunoscut si sub numele de imprimeu scotian, a fost purtat si apreciat de-a lungul timpului, de generatii intregi de femei, cu stiluri diferite: de la cele mai elegante si conservatoare, pana la fanele stilului punk-rock sau grunge.

Iar in aceasta perioada, imprimeul tartan a revenit in forta si este purtat de toate fashionistele si celebritatile. Inca o data, piesele vestimentare cu imprimeu tartan sunt combinate in cele mai neconventionale moduri.

Incearca si tu imprimeul tartan

Il poti purta sub forma unei camasi pe care o poti asorta cu jeansi si biker boots sau sub forta unei fuste de scolarita (cu pliuri). In magazinele mari vei descoperi, in cele mai noi colectii, numeroase variante de haine cu imprimeu tartan. Nu rata sansa de a fi la mode in aceasta toamna si de a asorta aceste haine intr-o maniera cat mai unica, originala, personala.

imprimeu tartan scotian imprimeu tartan scotian imprimeu tartan scotian imprimeu tartan scotian imprimeu tartan scotian imprimeu tartan scotian imprimeu tartan scotian imprimeu tartan scotian imprimeu tartan scotian imprimeu tartan scotian imprimeu tartan scotian imprimeu tartan scotian imprimeu tartan scotian imprimeu tartan scotian

Comentarii

Leave a comment

Back To Top