genti negre
Fashion

Gentile negre – cele mai indragite

Pentru unele dintre noi, gentile sunt precum parfumurile: niciodata nu avem destule, niciodata nu sunt prea multe, si fiecare este potrivita pentru o anumita ocazie. Poate astazi ai starea necesara de a purta un plic colorat, maine vrei sa alegi din colectia de genti negre voluminoase. Daca ai de unde alege, este perfect.

La Matar exista astfel de genti potrivite pentru stilurile noastre diferite. Daca nu stii ce sa alegi, alege una din fiecare. Cu siguranta ai acasa cateva, insa mereu te-ai gandit ca vrei sa iti mai achizitionezi. De ce sa nu o faci acum?

Fie ca apartin unui brand sau nu, daca sunt frumoase si bine realizate, te fac sa te indragostesti de ele.

Genti negre

Orice, oricand, oriunde!

 

Cel mai mare avantaj al gentilor negre este acela ca pot fi purtate cu absolut orice. Negrul este versatil si comun, astfel incat nu trebuie sa iti faci griji daca se potriveste cu o anumita culoare – se potriveste cu orice! Chiar daca este neagra, o geanta nu inseamna ca poate fi purata numa seara, precum o rochie. Este un accesoriu atat de general si convenabil incat poate fi purtat oricand.

Nici macar locatia nu conteaza. La munca, la cumparaturi, la o petrecere, in viata de zi cu zi, gentile negre isi gasesc prefect locul. Nu va fi ciudat niciodata sa vezi pe strada o femeie purtand o geanta neagra. Este ciudat cum hainele si pantofii negri nu se potrivesc chiar atat de bine la orice, insa gentile reusesc sa o faca. Este de foarte mare ajutor faptul ca sunt doar un accesoriu – la fel ca si palariile, curelele, bijuteriile, esarfele. Acestea sunt auxiliare. Daca outifutl este potrivit, acestea pot face exceptie de la regula fara probleme.

 

Nu dai gres niciodata!

 

Poti sa porti o astfel de geanta atunci cand esti in dubiu. Ai o rochie roz pal de zi, o pereche de pantofi alba, insa nu stii ce geana ar putea merge. Nu poti sa alegi tot rozul pentru ca s-ar putea sa nu nimeresti aceeasi nuanta. Alb pentru pantofi si geanta este putin prea mult. Iata ca negru este culoarea gentii pe care poti sa o alegi linistita. Daca ai un plic negru prin casa, nu iti fie frica sa il porti.

Totodata, este foarte simplu si de efect sa oferi o geanta neagra ca si cadou. Cunosti o iubitoare de genti, dar nu stii exact ce model prefera? Alege una neagra, simpla! Merge foarte bine la orice, asa cum am prezentat si explicat.

Alege pentru tine sau pentru oricine altcineva genti negre de la Matar si bucura-te de accesibilitatea lor in orice moment al zilei!

 

Comentarii

Leave a comment

Back To Top