Fashion · Recomandari · Sfaturi

Cum sa te imbraci cu stil

hobo chic

Ce este stilul si cine defineste limitele in care trebuie sa te incadrezi sau pe care le poti depasi cand vine vorba despre moda? Raspuns corect: TU!

Tu esti singura care decide cu ce se imbraca azi, singura care are dreptul la a aprecia daca bocancii aia care iti plac atat de mult se potrivesc cu o fusta scurta si cu dres cu imprimeu. Doar tu decizi daca poti depasi barierele impuse de cei din jurul tau, de trend setteri, de designeri, de cei care spun ca trebuie sa te imbraci intr-un fel sau altul.

Ce inseamna sa ai un stil personal?

Ei bine, stilul personal si tonul acestuia este dat de tine. Atunci cand te imbraci cum vrei, fara sa tii cont de reguli, de combinatii de culori, de combinatii de printuri. Stilul personal este atunci cand reusesti sa iesi din casa imbracata asa cum iti place tie, fara sa tii cont de faptul ca oamenii pe langa care vei trece iti vor da aprobarea lor, ca te vor aprecia sau judeca.

Stilul personal iti va fi definit doar in momentul in care vei reusi sa combini hainele dupa bunul-plac, fara sa te inspiri neaparat din reviste, prezentari de moda. Urmeaza-ti instictul si bucura-te atunci cand iesi din tipare, cand esti admirata pentru indrazneala ta.

Si tine minte un lucru: “Regulile stricte sunt inamicul stilului adevarat”, spunea Nina Garcia, fashion director Marie Claire.

Comentarii

Leave a comment

Back To Top