colier statement
Fashion · Recomandari · Sfaturi

Ce bijuterii se poarta in toamna 2013

In aceasta toamna se poarta bijuteriile statement, de dimensiuni generoase, indiferent ca vorbim despre coliere, bratari sau inele.

Bijuteriile sunt accesoriile care ofera un aspect nou, fresh tinutelor tale. Vei sesiza schimbarea, imbunatatirea, imediat dupa ce vei incepe sa asortezi aceste bijuterii tinutelor tale.

Pentru toamna 2013, designerii recomanda in continuare colierele, inelele si cerceii statement. Asadar, daca ai facut deja investitia in primavara-vara, te poti bucura in continuare de accesoriile respective. Daca nu, iata cateva modele de accesorii pe care le poti purta in aceasta toamna.

Coliere statement

Colierele statement sunt ideale pentru tinutele simple si pot fi purtate atat la o tinuta casual, chick sau una cu tendinte office.

Bijuteriile cu zale

Colierele si bratarile cu zale au fost asociate pana de curand cu stilul rebel, cu influente rock, insa mai nou acestea sunt un accesoriu must-have pentru orice fashionista. Bijuteriile cu zale sunt usor de purtat si te transforma rapid intr-o persoana moderna si indrazneata.

Inelele statement

Din metal simplu sau accesorizate cu pietre de dimensiuni mari, trebuie sa ai cel putin doua inele statement. Acestea pot fi purtate atunci cand mergi in club, la cumparaturi sau chiar si la birou daca nu esti obligata sa porti tinute office.

Comentarii

Leave a comment

Back To Top