pantofi sport barbati
Fashion

Barbatii, mai sportivi ca femeile – sau nu?

Inca de la incepturile timpurilor stim ca barbatii erau cei care preluau toate activitatile care presupuneau forta fizica, erau cei care munceau zi si noapte, erau primii care se angajau in meserii care le testa aptitudinile fizice: constructii, electricitate, tamplarile si fel si fel de alte meserii. In zilele de astazi, tot barbatul este cel care face primul pasul si se inscrie la o sala de forta, joaca fotbal in timpul liber sau practica tot felul de sporturi extreme. Sunt mai rezistenti, mai masculini. Tocmai din aceasta cauza, un barbat prefera oricand o pereche de pantofi sport pentru barbati decat una de pantofi eleganti, ghete sau alte incaltari.

Nu este de condamnat. Cu greu convingi un barbat sa incalte ghete in aceasta iarna. Motivul lui va fi acela ca nu prea coboara din masina pe timp de iarna, si atunci de ce sa incalte acele ghete butucanoase care oricum il incurca la condus? Putini dintre barbati ar face un drum in plimbare pe jos daca este frig sau ploua. Deci pana la urma, poate chiar femeile sunt cele care umbla mai mult pe jos.

pantofi sport barbati

 

Orice barbat prefera o pereche de pantofi sport. Nu incerca sa ii oferi ca si cadou o pereche de ghete in speranta ca macar asa le va purta. Problema nu sunt banii, ci faptul ca o pereche de ghete barbatesti nu se asorteaza parca cu nimic din garderoba sa. Cu siguranta cunosti sau ai cunoscut un astfel de barbat. Cu siguranta stii ca si mama lui a incercat sa il convinga de mic, dar fara sanse. Baietii, oarecum, sunt obisnuiti de mici sa alerge in curtea scolii cu cei mai distrusi adidasi pe timp de iarna si sa nu para sa ii deranjeze. Desi de multe ori racesc din aceasta cauza, chiar si acum la varste inaintate, barbatii tot incalta iarna acel tip de adidasi pe care ii poarta si vara. Asa cum unele haine sunt unisex, pentru ei pantofii sport sunt uni-anotimp.

Oare de ce este asa? Si de ce, cu toate astea, vedem pe strada barbati care totusi poarta ghete iarna? Ei bine, ai observat ca acei barbati au cel putin 50 de ani? Asta pentru ca au invatat sau au simtit pe pielea lor o raceala zdravana in urma purtarii adidasilor pe timpul rece.

Barbatii, sportivi sau cum sunt ei, obisnuiesc sa joace fotbal. Chiar daca iarna exista acele baloane acoperite, ei nu se mai schimba de acele crampoane si raman incaltati asa pana acasa. Deci observi ca oricum ar fi, oricand ar prefera sa fie vazut in acest stil de pantofi. Cine stie, poate o data cu varsta se vor schimba si ei din acest punct de vedere. Pana atunci, daca alegi sa-i faci un cadou pe placul lui, alege pantofi sport!

pantofi sport barbati

Comentarii

Leave a comment

Back To Top