Pantofi office cu toc gros Natalia
Fashion · Recomandari

6 tipuri de pantofi office pentru toamna

Odata cu venirea toamnei in mod oficial, in cea de-a doua saptamana din aceasta luna, va punem la dispozitie o noua gama de pantofi office pentru aceasta perioada in care temperatura este putin mai mica. Acesti pantofi, fiind abia lansati in magazinul nostru, vin cu o reducere foarte mare pentru fiecare pereche, insa cele de mai jos au anumite avantaje foarte importante pentru orice femeie, si de data aceasta ne referim la comoditate oferita si aspectul lor.

Astfel ca, putin mai jos, vei putea gasi 6 recomandari pentru 6 perechi de pantofi office, care sunt ideale pentru toamna acestui an, acesti pantofi putand sa fie o alegere foarte buna pentru absolut orice intalnire importanta.

Pantofi office cu toc gros Natalia Maro

Acest model, este unul ideal pentru persoanele care iubesc stilul clasic, deoarece avand o culoare maronie si un simplu model pe varful sau, se potriveste perfect cu absolut orice tinuta office. Are varful rotund si nu creeaza absolut nici o problema deoarece lungimea tocului sau este de doar 7 cm. Materialul folosit la realizarea sa este pielea ecologica, si absolut orice femeie indiferent de varsta, va putea purta aceasta pereche de pantofi fara absolut nici un disconfort. Modelul poate fi achizitionat de aici.

Pantofi office cu toc gros Natalia Maro

Pantofi office cu toc gros Natalia

Din ce in ce mai multe femei, aleg sa isi achizitioneze pantofi office cu toc mai gros, iar modelul Natalia, este o alegere tot mai apreciata de catre femeile din intreaga lume. Avantajul sau considerabil, consta tocmai in aspectul sau, care desi este unul lucios, totusi are la baza pielea intoarsa ecologica. Pe langa asta, sunt comozi si deloc iritanti ceea ce inseamna ca pentru o femeie tanara, sunt ideali. Modelul poate fi achizitionat de aici.

Pantofi office cu toc gros Natalia

Pantofi office cu toc gros si platforma comoda Daria

Iti doresti o pereche de pantofi in ton cu moda, dar in acelasi timp foarte comozi si putin rebeli? Atunci cu siguranta, acest model este unul potrivit pentru tine. Aspectul sau denota un ton puternic de personalitate si in acelasi timp siguranta, ceea ce inseamna ca indiferent de intalnirea pe care o ai, modelul este unul perfect, deoarece se poate adapta cu usurinta oricaror situatii in care vei fi pusa. Modelul poate fi achizitionat de aici.

PANTOFI OFFICE TOC GROS SI PLATFORMA COMODA DARIA

Pantofi office cu toc mic Inna

Personalitatea feminina este una din cele mai importante valori ale unei tinute pentru o femeie, iar pantofii Inna, o au si o exemplifica prin fiecare miscare a lor. Avand culoarea crem deschis, acestia reusesc sa transpuna libertatea de exprimare cu stilul office si elegant, putand cu usurinta sa creeze o prezenta feminina foarte puternica. Modelul poate fi achizitionat de aici.

PANTOFI OFFICE CU TOC MIC INNA

Pantofi office Chic Anita

Cu siguranta, din punct de vedere al aspectului, pantofii office Chic Anita, sunt foarte diferiti fata de restul modelelor, insa foarte potriviti pentru o intalnire importanta. Tocul lor atinge 8 centimetri, sunt realizati din piele ecologica la fel ca si majoritatea pantofilor de calitate iar producatorii lor recomanda sa fie folositi zi de zi, deoarece talpa interioara iti va asigura un confort mai mare. Produsul poate fi achizitiont de aici.

PANTOFI OFFICE CHIC ANITA

Pantofi office Chic cu barete Amalia Blk

Cea mai extrovertita pereche de pantofi din acest material, este tocmai modelul Chic cu barete Amalia Blk, aspectul sau fiind unul destul de promitator si in acelasi timp cu o personalitate puternica care transofrma aceasta pereche de pantofi, intr-una cu gust si cu un aer placut. Modelul poate fi achizitionat de aici.

PANTOFI OFFICE CHIC CU BARETE AMALIA BLK

 

 

 

Comentarii

Leave a comment

Back To Top